Wacom Bamboo Spark Gadget Pocket (CDS600G)

Описание
Нива на чувствителност 1024
Активна площ148 x 210 мм
ПортовеBluetooth/USB

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Wacom Bamboo Spark
CDS600G

Вашият бележник ви е служил добре до тук. Но сега вашите идеи могат да стигнат още по-далеч. Новият продукт на WACOM Bamboo Spark представлява „умно устройство с „умна писалка и място за поставяне на любимата ви хартия. С Bamboo Spark можете да пишете на ръка и да съхраните вашите записки на локално устройство или в „облака, за да ги редактирате, архивирате или да имате достъп до тях отвсякъде. Просто натискате бутона. Това е. Bamboo Spark е лесен за използване и свързва вашите хартиени бележки с цифровия свят.

Бележки като за 21-ви век.

Когато ви дойдат гениалните идеи, на вас ви се иска да ги да ги материализирате по най-удобния за вас начин – с молив / писалка върху хартия. С новият Bamboo Spark вие все едно, че разполагате с 50 листа от вашия бележник. Започвате да пишете с писалката върху листа и иновативното "Smart Folio" ще запази всяко ваше движение. Вашите ръчно написани бележки веднага се преoбразуват в цифров вид и с помощта на приложението Bamboo Spark можете да имате достъп да тях, винаги където сте и когато имате нужда.

Работете по всяко време. Синхронизирайте по-късно.

Слад като свършите вашите белжки, натиснете бутона, за да ги запазите. Не се притеснявайте ако Bamboo Spark не е свързан към друго устройство, той може да съхрани до 100 листа, затова вие можете да уловите идеите си навсякъде и по всяко време. Когато отново свържете Bamboo Spark към вашето Bluetooth® Smart Ready устройство, вашите бележки автоматично ще се синхронизират с приложението Bamboo Spark app. и веднъж свързани с интернет ще имате всичко във Wacom Cloud.

Type: Smart folio for tablets and smartphones

Ergonomics: Right or Left-handed use
Color: Gray
Active Area: 148 x 210 mm (5.8 x 8.2 in)
Pressure Levels: 1024

Model
Smart folio with gadget pocket CDS600G

Weight
Smart folio with gadget pocket 535g

Pen: Bamboo Spark pen
Cable Included: Yes

Technology: Patented electromagnetic resonance method

System Requirements

Bluetooth® Smart ready devices: iPad Mini, iPad 3, iPad Air or later (iOS8 or later); iPhone 4s or later (iOS8 or later); Android devices (Android 4.3 or later); Bamboo Spark App, notepad thickness about 50 pages ( Продукт известен още и като Bamboo Spark Gadget Pocket CDS 600 G, BambooSparkGadgetPocketCDS600G
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^